Hete sambalkip met sperziebonen
bewaar
bewaar

Hete sambalkip met sperziebonen

25 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Mie volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Kipfilets met sambal insmeren. In koekenpan boter verhitten en kip rondom bruinbakken. Kip afgedekt in 12 min. gaarbakken. Sperziebonen schoonmaken en in 8 min. beetgaar koken. Satésaus met ca. 250 ml water zachtjes verwarmen en tot de saus glad is goed roeren. Saus mag niet koken. Kip met mie, sperziebonen, gebakken uitjes en satésaus serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Hete sambalkip met sperziebonen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig