Hete sambalkip met sperziebonen
Aan de slag
Mie volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Kipfilets met sambal insmeren. In koekenpan boter verhitten en kip rondom bruinbakken. Kip afgedekt in 12 min. gaarbakken. Sperziebonen schoonmaken en in 8 min. beetgaar koken. Satésaus met ca. 250 ml water zachtjes verwarmen en tot de saus glad is goed roeren. Saus mag niet koken. Kip met mie, sperziebonen, gebakken uitjes en satésaus serveren.
Hete sambalkip met sperziebonen
hoofdgerecht
null personen
880 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Mie volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Kipfilets met sambal insmeren. In koekenpan boter verhitten en kip rondom bruinbakken. Kip afgedekt in 12 min. gaarbakken. Sperziebonen schoonmaken en in 8 min. beetgaar koken. Satésaus met ca. 250 ml water zachtjes verwarmen en tot de saus glad is goed roeren. Saus mag niet koken. Kip met mie, sperziebonen, gebakken uitjes en satésaus serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pak Chinese eiermie
2 x 2 kipfilets
4 eetlepels sambal badjak
50 g boter
600 g sperziebonen
½ pot satésaus
6 eetlepels gebakken uitjes