Gegrilde ribkarbonade
bewaar
bewaar

Gegrilde ribkarbonade

45 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

In platte schaal olie mengen met knoflook, rode ui en Italiaanse kruiden. Ribkarbonades in schaal leggen en minstens 30 min. marineren, af en toe keren. Intussen aardappels schoonboenen, in stukjes snijden en in 2 el olie in wok in 15 min. op matig vuur beetgaar bakken. Overdoen in schaal. Aubergine in blokjes snijden. Grillpan verhitten. Ribkarbonade uit marinade nemen, uitjes afvegen en marinade bewaren. Karbonades in 4-5 min. per kant bruin en gaar grillen. In schoongeveegde wok resterende marinade verhitten en aubergineblokjes 5 min. bakken. Aardappelblokjes en wortel toevoegen en groenten al omscheppend in 7-10 min. gaarbakken. Pittig op smaak brengen met zout en peper en eventueel extra kruiden erdoor scheppen. Ribkarbonades op vier borden leggen en groentemengsel ernaast scheppen.

algemeenprijs per persoon 2.00 (in september 2004)

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gegrilde ribkarbonade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig