Snelkooksaffraanrisotto met kip en chorizo
Aan de slag
Bereid de risotto volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kipfilets in blokjes. Verhit in een grote koekenpan olie en bak de kipblokjes in 3 min. rondom bruin. Snijd de chorizoworst in plakjes. Naar smaak peper en zout, ui en chorizo toevoegen aan de kip. Bak het geheel 7 min., regelmatig omscheppen. Snijd de geroosterde paprika in ringen. Schep het kipmengsel en paprika door de risotto en verwarm het gerecht door. Strooi de bieslook erover.
Snelkooksaffraanrisotto met kip en chorizo
hoofdgerecht
null personen
590 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de risotto volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kipfilets in blokjes. Verhit in een grote koekenpan olie en bak de kipblokjes in 3 min. rondom bruin. Snijd de chorizoworst in plakjes. Naar smaak peper en zout, ui en chorizo toevoegen aan de kip. Bak het geheel 7 min., regelmatig omscheppen. Snijd de geroosterde paprika in ringen. Schep het kipmengsel en paprika door de risotto en verwarm het gerecht door. Strooi de bieslook erover.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
330 g Risotto alla Milanese
400 g kipfilets
2 el traditionele olijfolie
175 g uiensnippers
125 g chorizoworsten aan een stuk
465 g geroosterde rode paprika's in pot
15 g verse bieslook