Zeevruchtencocktail
bewaar
bewaar

Zeevruchtencocktail

30 min. bereiden / 1 uur wachten

9 ingrediënten

Aan de slag

Ovengrill voorverwarmen. Paprika schoonmaken en in korte reepjes snijden. Boven ovenschaal knoflook uitpersen en mengen met 2 el olie. Paprikareepjes erdoor scheppen en over bodem van ovenschaal uitspreiden. Schaal onder grill schuiven en paprika in 4-6 min. gaar roosteren. Paprika in vrijgekomen vocht laten afkoelen. Intussen zeevruchtencocktail in vergiet enkele minuten in warm water dompelen en goed laten uitlekken. Citroen schoonboenen, schil fijnraspen en vrucht uitpersen. Bieslook, peterselieblad en rucola fijnsnijden. In afsluitbare schaal dressing kloppen van 2-3 el citroensap, citroenrasp, rest van olie, zout en peper naar smaak. Bieslook, peterselie, rucola, zeevruchten en paprikareepjes met vrijgekomen vocht door dressing scheppen. Salade minstens 1 uur laten staan, zodat smaak zich kan ontwikkelen. Salade tot gebruik gekoeld bewaren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Zeevruchtencocktail

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig