Aardappel-preiragout met ham en kaas
bewaar
bewaar

Aardappel-preiragout met ham en kaas

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Krieltjes in bouillon in 7 min. beetgaar koken en dan afgieten. In braadpan boter verhitten en prei 3 min. roerbakken. Krieltjes, 100 ml kookvocht, room en ham erdoor roeren. Geheel 2 min. zachtjes verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Kaas en bevroren kruiden door ragout roeren en kort verwarmen tot kaas begint te smelten. Ragout over twee diepe borden verdelen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Aardappel-preiragout met ham en kaas

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig