Zoete koolraap met speklapjes
bewaar
bewaar

Zoete koolraap met speklapjes

30 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Aardappels in ca. 20 min. gaarkoken. Speklapjes dun bestrijken met 2 el ketjap. In koekenpan 25 g boter verhitten en speklapjes in 15-20 min. lichtbruin en knapperig bakken, halverwege keren. In wok rest van boter verhitten en koolraap en ui 2 min. roerbakken. Suiker erover strooien en nog 2 min. bakken. Ketchup, rest van ketjap en 150 ml water erdoor scheppen en koolraap in 15 min. gaar laten worden. Op smaak brengen met zout en peper.

algemeenprijs per persoon 1.50 (in februari 2004)

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Zoete koolraap met speklapjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig