Panini met artisjokharten
Aan de slag
Contactgrill* voorverwarmen. In zeef artisjokharten laten uitlekken. Ciabattabroodjes opensnijden. Onderste helften royaal besmeren met gorgonzola. Artisjokharten en grofgescheurde basilicumblaadjes erover verdelen. Bovenste helft van broodjes erop leggen en goed aandrukken. Broodjes rondom met olie bestrijken. Broodjes tussen grillplaten van contactgrill leggen en in 5 min. goudbruin laten worden.
Panini met artisjokharten
null personen
585 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Contactgrill* voorverwarmen. In zeef artisjokharten laten uitlekken. Ciabattabroodjes opensnijden. Onderste helften royaal besmeren met gorgonzola. Artisjokharten en grofgescheurde basilicumblaadjes erover verdelen. Bovenste helft van broodjes erop leggen en goed aandrukken. Broodjes rondom met olie bestrijken. Broodjes tussen grillplaten van contactgrill leggen en in 5 min. goudbruin laten worden.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pot gemarineerde artisjokharten
4 ciabattas
100 g gorgonzola
1 zakje verse basilicum
4 eetlepels olijfolie
Dit heb je nodig
contactgrill