Cracker Griekse salsa
Aan de slag
Tomaat schoonmaken en in vieren snijden. Komkommer halveren. Zaadjes van tomaat en komkommer verwijderen en vruchtvlees in blokjes snijden. Olijven in plakjes snijden. Dressing roeren van olie, azijn, zout en peper. Peterselie fijnknippen. Groente, kaasblokjes, peterselie en dressing mengen en over crackers verdelen. Met salsa belegde crackers meteen opeten, anders worden ze zacht.
Cracker Griekse salsa
voorgerecht
null personen
100 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Tomaat schoonmaken en in vieren snijden. Komkommer halveren. Zaadjes van tomaat en komkommer verwijderen en vruchtvlees in blokjes snijden. Olijven in plakjes snijden. Dressing roeren van olie, azijn, zout en peper. Peterselie fijnknippen. Groente, kaasblokjes, peterselie en dressing mengen en over crackers verdelen. Met salsa belegde crackers meteen opeten, anders worden ze zacht.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 tomaat
½ komkommer
25 g zwarte olijven zonder pit
75 g witte kaasblokjes
1 eetlepel olijfolie
½ eetlepel rode-wijnazijn
1 takje peterselie
4 maïscrackers