Vis-Sticks!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C of gasovenstand 4.
Was de paprika en snij hem doormidden. Haal de zaadjes en het witte gedeelte eruit en snij de paprika in 8 stukken. Was de tomaatjes en haal de kroontjes eraf.
Maak 8 prikkers met stukjes kibbeling, tomaatjes en paprika. Vet de ovenschaal in met boter en leg de prikkers erin.
Verwarm de prikkers ongeveer 12 minuten in het midden van de oven.
Eet de Vis-Sticks met currysaus en stokbrood.
Vis-Sticks!
hoofdgerecht
null personen
445 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C of gasovenstand 4.
Was de paprika en snij hem doormidden. Haal de zaadjes en het witte gedeelte eruit en snij de paprika in 8 stukken. Was de tomaatjes en haal de kroontjes eraf.
Maak 8 prikkers met stukjes kibbeling, tomaatjes en paprika. Vet de ovenschaal in met boter en leg de prikkers erin.
Verwarm de prikkers ongeveer 12 minuten in het midden van de oven.
Eet de Vis-Sticks met currysaus en stokbrood.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 gele paprika
16 cherrytomaatjes
1 schaal gebakken kibbeling
8 eetlepels currysaus
1 stokbrood
Dit heb je nodig
ovenschaal
satéstokjes