Varkenshaas gevuld met tomatentapenade
Aan de slag
Varkenshaas aan bovenzijde diep insnijden, vullen met tomatentapenade en vastzetten met cocktailprikker. In koekenpan boter verhitten en varkenshaasjes in ca. 15 à 20 minuten gaar en bruin bakken. Sperziebonen schoonmaken en in ca. 6 minuten beetgaar koken. Frites frituren volgens gebruiksaanwijzing. Varkenshaas uit pan nemen en in plakjes snijden. Varkenshaas serveren met sperziebonen en frites.
Varkenshaas gevuld met tomatentapenade
hoofdgerecht
null personen
775 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Varkenshaas aan bovenzijde diep insnijden, vullen met tomatentapenade en vastzetten met cocktailprikker. In koekenpan boter verhitten en varkenshaasjes in ca. 15 à 20 minuten gaar en bruin bakken. Sperziebonen schoonmaken en in ca. 6 minuten beetgaar koken. Frites frituren volgens gebruiksaanwijzing. Varkenshaas uit pan nemen en in plakjes snijden. Varkenshaas serveren met sperziebonen en frites.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 schaaltjes varkenshaas
½ bakje tapenade van gedroogde tomaatjes
4 eetlepels boter of margarine
600 g sperziebonen
750 g Belgische frites
0 olie om te frituren
Dit heb je nodig
cocktailprikkers