Antipasti carpaccio
Aan de slag
Verdun de mayonaise met melk. Breng de saus op smaak met citroensap, worcestersaus, peper en zout. Leg het flinterdungesneden ossenhaas op een schaal en druppel de saus in strepen over de carpaccio. Geef er geroosterde en met knoflookolie ingesmeerde sneetjes ciabatta bij.
Antipasti carpaccio
voorgerecht
null porties
0 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Verdun de mayonaise met melk. Breng de saus op smaak met citroensap, worcestersaus, peper en zout. Leg het flinterdungesneden ossenhaas op een schaal en druppel de saus in strepen over de carpaccio. Geef er geroosterde en met knoflookolie ingesmeerde sneetjes ciabatta bij.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 eetlepels mayonaise
2 eetlepels melk
0 citroensap
0 worcestershiresauce
0 witte peper en zout
100 g flinterdun gesneden ossenhaas (zelfgesneden of kant-en-klaar rundercarpaccio, bedieningsafdeling of uit koelvak)