Pittige rijsttaart met krab
bewaar
bewaar

Pittige rijsttaart met krab

30 min. bereiden / 15 min. wachten

8 ingrediënten

Aan de slag

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing, laten uitlekken in zeef. Oven voorverwarmen op 200 °C. Peper schoonmaken, zaadjes verwijderen en in reepjes snijden. Krab afgieten. Eieren loskloppen. In wok of braadpan olie verhitten. Rijst, groenten en peperreepjes toevoegen en ca. 5 minuten bakken, laatste minuut taugé en krab erdoor mengen. Eieren door groentemengsel roeren en het geheel in taartvorm scheppen. Rijsttaart in midden van oven in ca. 15 minuten laten garen. Serveren met zoete chilisaus.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pittige rijsttaart met krab

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig