Omelet met bloedworst
Aan de slag
Worst in puntjes snijden. In grote koekenpan met anti-aanbaklaag boter verhitten. Worst al omscheppend ca. 5 minuten bakken. Bieslook fijnknippen. In kom eieren loskloppen met room, zout, peper en bieslook. Eiermengsel bij worst in pan schenken en op matig vuur in ca. 15 minuten laten stollen. Omelet uit pan op schaal laten glijden en in vieren snijden. Serveren met sla en geroosterd brood met boter.
Omelet met bloedworst
hoofdgerecht
null personen
610 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Worst in puntjes snijden. In grote koekenpan met anti-aanbaklaag boter verhitten. Worst al omscheppend ca. 5 minuten bakken. Bieslook fijnknippen. In kom eieren loskloppen met room, zout, peper en bieslook. Eiermengsel bij worst in pan schenken en op matig vuur in ca. 15 minuten laten stollen. Omelet uit pan op schaal laten glijden en in vieren snijden. Serveren met sla en geroosterd brood met boter.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g bakbloedworst
30 g boter of margarine
15 sprietjes bieslook
8 eieren
3 eetlepels slagroom
0 zout
0 (versgemalen) peper