Slakken met kruidenboter
bewaar
bewaar

Slakken met kruidenboter

Escargots = slakken in het Frans. De klassieker wordt gemaakt met kruidenboter, liefst in royale hoeveelheden.

20 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4.

Sjalotje en knoflook pellen en fijnsnippperen. In kom boter, sjalotje en knoflook door elkaar scheppen. Peterselie erboven fijn knippen en erdoor mengen. Op smaak brengen met zout en peper.

Slakken laten uitlekken. Slakken in schelpen stoppen en opening royaal bestrijken met kruidenboter.

Slakken met opening naar boven op slakkenschaaltje leggen en midden in oven 4 à 5 minuten warm laten worden.

Direct serveren met knapperig stokbrood.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Slakken met kruidenboter

Escargots = slakken in het Frans. De klassieker wordt gemaakt met kruidenboter, liefst in royale hoeveelheden.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig