Kreeft met limoenmayonaise
15 min. bereiden
6 ingrediënten
Aan de slag
Verse kreeft of ontdooide kreeft met groot mes voorzichtig van kop tot staart halveren. In kom mayonaise mengen met crème fraiche, 4-6 eetlepels limoensap en peper. Kreefthelften elk op groot bord leggen, limoenmayonaise erover scheppen. Garneren met sprieten bieslook. Een speciaal kreeftbestek komt bij het eten zeker van pas.
Kreeft met limoenmayonaise
voorgerecht
null personen
15 min. bereiden
Aan de slag
Verse kreeft of ontdooide kreeft met groot mes voorzichtig van kop tot staart halveren. In kom mayonaise mengen met crème fraiche, 4-6 eetlepels limoensap en peper. Kreefthelften elk op groot bord leggen, limoenmayonaise erover scheppen. Garneren met sprieten bieslook. Een speciaal kreeftbestek komt bij het eten zeker van pas.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 kreeft
200 ml mayonaise
1 bekertje crème fraîche
4 eetlepels limoensap
0 versgemalen zwarte peper
0 enkele sprietjes bieslook