Camemberttaartjes
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 225 °C of gasovenstand 5. Bladerdeeg laten ontdooien. Ham in reepjes snijden. Camembert in stukjes snijden. Eieren loskloppen met zout en peper. Peterselie fijn knippen. Eieren mengen met ham, camembert en peterselie. Taartvormpjes invetten met boter. Bladerdeegplakjes in vormpjes leggen, overtollig deeg afsnijden. Vormpjes vullen met camembertmengsel. Taartjes in midden van oven in ca. 20 minuten gaar bakken. Intussen broccoli schoonmaken, in kleine roosjes verdelen en wassen. In bodempje water broccoli in ca. 5 minuten beetgaar koken. Taartjes serveren met broccoli.
Camemberttaartjes
hoofdgerecht
null personen
525 kcal
20 min. bereiden
20 min. wachten
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 225 °C of gasovenstand 5. Bladerdeeg laten ontdooien. Ham in reepjes snijden. Camembert in stukjes snijden. Eieren loskloppen met zout en peper. Peterselie fijn knippen. Eieren mengen met ham, camembert en peterselie. Taartvormpjes invetten met boter. Bladerdeegplakjes in vormpjes leggen, overtollig deeg afsnijden. Vormpjes vullen met camembertmengsel. Taartjes in midden van oven in ca. 20 minuten gaar bakken. Intussen broccoli schoonmaken, in kleine roosjes verdelen en wassen. In bodempje water broccoli in ca. 5 minuten beetgaar koken. Taartjes serveren met broccoli.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 plakjes bladerdeeg
1 pakje vegetarische gerookte ham
150 g Camembert
2 eieren (M)
4 takjes peterselie
0 boter of margarine om in te vetten
750 g broccoli
Dit heb je nodig
lage taartvormpjes doorsnede ca. 10 cm