Merry espresso martini met Tia Maria van Gall & Gall (advertentie)
Proosten met Gall & Gall: de koffielikeur voor deze feestelijke espresso martini cocktail, ideaal voor de feestdagen!
Aan de slag
Verkruimel de zuurstok en verdeel het kruim over een bord. Doe een laagje water in een bord. Doop de rand van het martiniglas of coupe in het water en vervolgens in het kruim.
Doe de Tia Maria, vodka en espresso in de shaker en vul aan met veel ijsblokjes. Schud ca. 10 sec. hard, voor een mooie foamlaag. Schenk de inhoud door een zeefje in het martiniglas en garneer met de koffiebonen. Proost!
Merry espresso martini met Tia Maria van Gall & Gall (advertentie)
Proosten met Gall & Gall: de koffielikeur voor deze feestelijke espresso martini cocktail, ideaal voor de feestdagen!
null personen
200 kcal
12 min. bereiden
Aan de slag
Verkruimel de zuurstok en verdeel het kruim over een bord. Doe een laagje water in een bord. Doop de rand van het martiniglas of coupe in het water en vervolgens in het kruim.
Doe de Tia Maria, vodka en espresso in de shaker en vul aan met veel ijsblokjes. Schud ca. 10 sec. hard, voor een mooie foamlaag. Schenk de inhoud door een zeefje in het martiniglas en garneer met de koffiebonen. Proost!
algemeen:
algemeen:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 candy cane
30 ml Tia Maria Coffee Liqueur (Gall & Gall)
30 ml Nemiroff de Luxe Vodka (Gall & Gall)
30 ml espresso
10 ijsblokjes
3 koffiebonen
Dit heb je nodig
martiniglas
cocktailshaker
zeef