Merry espresso martini met Tia Maria van Gall & Gall (advertentie)
bewaar
bewaar

Merry espresso martini met Tia Maria van Gall & Gall (advertentie)

Proosten met Gall & Gall: de koffielikeur voor deze feestelijke espresso martini cocktail, ideaal voor de feestdagen!

12 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Verkruimel de zuurstok en verdeel het kruim over een bord. Doe een laagje water in een bord. Doop de rand van het martiniglas of coupe in het water en vervolgens in het kruim.

Doe de Tia Maria, vodka en espresso in de shaker en vul aan met veel ijsblokjes. Schud ca. 10 sec. hard, voor een mooie foamlaag. Schenk de inhoud door een zeefje in het martiniglas en garneer met de koffiebonen. Proost!

algemeenDit recept is ontwikkeld door Tia Maria i.s.m. Gall & Gall. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
algemeenNIX18 - we verkopen geen alcohol onder de 18 jaar. Wij vragen legitimatie onder de 25 jaar bij de aankoop van alcohol.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Merry espresso martini met Tia Maria van Gall & Gall (advertentie)

Proosten met Gall & Gall: de koffielikeur voor deze feestelijke espresso martini cocktail, ideaal voor de feestdagen!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig