Naan met paprikaspread en geraspt ei
Geef je lunch een groenteboost met dit naanbrood. Het broodje top je af met paprikaspread en geraspt ei. Zo krijg je jouw groente voor de dag wel binnen!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Kook de eieren in 9 min. hard en laat schrikken onder koud stromend water.
Halveer ondertussen de naanbroden en besmeer met de paprikaspread. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en bak ca. 7 min. in de oven.
Rasp ondertussen de eieren. Schep de sla en peen julienne om met de yoghurt, peper en eventueel zout.
Haal de naanbroden uit de oven. Verdeel de groenten en het geraspte ei erover. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer direct.
Naan met paprikaspread en geraspt ei
Geef je lunch een groenteboost met dit naanbrood. Het broodje top je af met paprikaspread en geraspt ei. Zo krijg je jouw groente voor de dag wel binnen!
null personen
415 kcal
15 min. bereiden
7 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Kook de eieren in 9 min. hard en laat schrikken onder koud stromend water.
Halveer ondertussen de naanbroden en besmeer met de paprikaspread. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en bak ca. 7 min. in de oven.
Rasp ondertussen de eieren. Schep de sla en peen julienne om met de yoghurt, peper en eventueel zout.
Haal de naanbroden uit de oven. Verdeel de groenten en het geraspte ei erover. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer direct.
bereidingstip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 middelgrote scharreleieren
400 g mini-volkorennaanbroden
150 g verse groentespread gegrilde paprika
100 g fijngesneden ijsbergsla
100 g peen julienne
4 el yoghurt Griekse stijl 5%
Dit heb je nodig
bakpapier