Pistache-ijskoffie
bewaar
bewaar

Pistache-ijskoffie

Deze pistache-ijskoffie, of pistache iced latte, maak je met pistachepasta, pistachenoten, je favoriete (plantaardige variatie op) melk en natuurlijk espresso. Als dat geen verwenmomentje is...

10 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Mix de pistachepasta met de pistachenoten in de hakmolen tot een fijne puree.

Verdeel de pistachepuree over de bodem van de glazen. Besmeer met de achterkant van je lepel de onderste helft van het glas met de helft van de pistachepuree.

Verdeel de ijsblokjes en melk over de glazen. Houd een lepel aan de bovenkant van het glas tegen de rand en giet voorzichtig de espresso in de glazen. Serveer direct.

vegantipVervang de melk door een vegan variant (bijvoorbeeld haverdrink, het gerecht is dan niet meer glutenvrij).
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pistache-ijskoffie

Deze pistache-ijskoffie, of pistache iced latte, maak je met pistachepasta, pistachenoten, je favoriete (plantaardige variatie op) melk en natuurlijk espresso. Als dat geen verwenmomentje is...

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig