Tomatensalade met linzen in tomatensaus van BOON (advertentie)
Koken met BOON: Binnen no-time een lekker recept op tafel, you better beanlieve it! Onze bonen komen altijd van zo dichtbij mogelijk, zijn gewoon lekker verpakt in NL en vergeet vooral niet even de achterkant van onze pakjes te checken… YUM!
Aan de slag
Halveer de cherrytomaten. Snijd de rode ui in halve ringen en de roma tomaten in dunne plakken. Verkruimel de feta kaas. Hak de peterselie grof en snijd de munt fijn.
Verdeel de plakken tomaat over 2 borden. Verwarm de BOON linzen in tomatensaus in een pannetje en verdeel dit over de plakken tomaat.
Meng de honing en balsamicoazijn met de olijfolie. Doe de gemixte cherry tomaatjes in een kom en voeg de helft van de dressing toe. Breng op smaak met peper en zout. Hussel het goed door elkaar en verdeel dit over de linzen en tomaten.
Verdeel de resterende dressing over de twee borden. Garneer met rode ui, feta, peterselie en de gesneden munt. BOON appétit!
Tomatensalade met linzen in tomatensaus van BOON (advertentie)
Koken met BOON: Binnen no-time een lekker recept op tafel, you better beanlieve it! Onze bonen komen altijd van zo dichtbij mogelijk, zijn gewoon lekker verpakt in NL en vergeet vooral niet even de achterkant van onze pakjes te checken… YUM!
null personen
545 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Halveer de cherrytomaten. Snijd de rode ui in halve ringen en de roma tomaten in dunne plakken. Verkruimel de feta kaas. Hak de peterselie grof en snijd de munt fijn.
Verdeel de plakken tomaat over 2 borden. Verwarm de BOON linzen in tomatensaus in een pannetje en verdeel dit over de plakken tomaat.
Meng de honing en balsamicoazijn met de olijfolie. Doe de gemixte cherry tomaatjes in een kom en voeg de helft van de dressing toe. Breng op smaak met peper en zout. Hussel het goed door elkaar en verdeel dit over de linzen en tomaten.
Verdeel de resterende dressing over de twee borden. Garneer met rode ui, feta, peterselie en de gesneden munt. BOON appétit!
algemeen:
algemeen:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
200 g snoepgroente tomatenmix
1 rode ui
300 g roma tomaten
100 feta
5 takjes verse peterselie
5 takjes verse munt
380 g BOON linzen in kruidige tomatensaus
1 el honing
1 el balsamicoazijn
1 el extra vierge olijfolie