Snelle stamppot met paksoi en ketjap-paddenstoelen
bewaar
bewaar

Snelle stamppot met paksoi en ketjap-paddenstoelen

Razendsnelle stamppot in 15 minuten? Zeker! Dankzij de aardappelpuree heb je het in een handomdraai gefikst. Nog even anders dan anders: we maken 'm met paksoi en gebakken champignon met ketjap. Lekker met pinda's on top voor een extra bite.

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de champignons in kwarten. Verhit de helft van de olie en bak de champignons 8-10 min. op hoog vuur. Schep regelmatig om en druk af en toe een beetje aan, zodat ze goed aanbakken. Draai het vuur tot middelhoog. Voeg de ketjap toe en bak nog 1 min.

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pinda’s goudbruin.

Snijd ondertussen de paksoi en bosui in repen van 1 cm. Verhit de rest van de olie in een hapjespan en bak de paksoi, bosui en kerrie 5 min. Voeg de aardappelpuree toe en verwarm mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel de stamppot over de borden en verdeel daar de champignons en pinda’s over.

combinatietipOok lekker met uitgebakken spekjes. Bak mee met de champignons of in plaats van de champignons.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Snelle stamppot met paksoi en ketjap-paddenstoelen

Razendsnelle stamppot in 15 minuten? Zeker! Dankzij de aardappelpuree heb je het in een handomdraai gefikst. Nog even anders dan anders: we maken 'm met paksoi en gebakken champignon met ketjap. Lekker met pinda's on top voor een extra bite.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig