Gnocchi met truffelroomsaus, aspergetips en Italiaanse braadworst van Hugo Kennis
bewaar
bewaar

Gnocchi met truffelroomsaus, aspergetips en Italiaanse braadworst van Hugo Kennis

Het krokante van de aspergetips, het zachte van de gnocchi en het hartige van de worst. Dat is pas een spectaculair kerstgerecht. En nog snel ook!

15 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Kook de gnocchi 2 min. Giet af en laat goed uitlekken. Verhit de helft van de olie in een hapjespan en bak de gnocchi op middelhoog vuur in 10 min. goudgeel en krokant.

Snijd ondertussen de rauwe worst in plakjes van 2 cm. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de worst in 3-4 min. op middelhoog vuur rondom gaar. Haal de worst uit de pan, laat het bakvet zitten. Schenk de room in de pan, breng aan de kook en laat op laag vuur 2 min. koken. Voeg de truffelolie toe, meng erdoor en zet het vuur uit.

Verhit ondertussen de grillpan en gril de aspergetips 2-3 min. op hoog vuur.

Leg de kookring in het midden van het bord. Schep ¼ van de gnocchi en ¼ van de worst erin en druk een beetje aan. Verwijder de ring en verdeel ¼ van de aspergetips erover. Maak zo ook de andere borden op. Besprenkel rondom met de truffelroomsaus en bespuit met de silverspray.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gnocchi met truffelroomsaus, aspergetips en Italiaanse braadworst van Hugo Kennis

Het krokante van de aspergetips, het zachte van de gnocchi en het hartige van de worst. Dat is pas een spectaculair kerstgerecht. En nog snel ook!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig