Slawrap met kalkoen, paprika, avocadospread en cheddar
De sla is de wrap, in deze slawrap! Vul met kalkoen, paprika, avocadospread en cheddar. Door de citroensap en taco kruidenmix krijgt dit ketogerecht extra smaak.
Aan de slag
Snijd de paprika in de lengte in dunne repen. Verhit de olie in een koekenpan en bak de kalkoenfilet, paprika en tacokruiden 6-8 min. op middelhoog vuur.
Snijd ondertussen de tomaten in kwarten. Halveer de avocado in de lengte, verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Prak het vruchtvlees samen met het citroensap fijn. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verdeel de kalkoenfilet met paprika, de tomaat, avocado, crème fraîche en kaas over verschillende kommetjes. Schep steeds wat crème fraîche, kalkoenfilet met paprika, tomaat, avocado en kaas in een slablad en rol op.
Slawrap met kalkoen, paprika, avocadospread en cheddar
De sla is de wrap, in deze slawrap! Vul met kalkoen, paprika, avocadospread en cheddar. Door de citroensap en taco kruidenmix krijgt dit ketogerecht extra smaak.
hoofdgerecht
null personen
700 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de paprika in de lengte in dunne repen. Verhit de olie in een koekenpan en bak de kalkoenfilet, paprika en tacokruiden 6-8 min. op middelhoog vuur.
Snijd ondertussen de tomaten in kwarten. Halveer de avocado in de lengte, verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Prak het vruchtvlees samen met het citroensap fijn. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verdeel de kalkoenfilet met paprika, de tomaat, avocado, crème fraîche en kaas over verschillende kommetjes. Schep steeds wat crème fraîche, kalkoenfilet met paprika, tomaat, avocado en kaas in een slablad en rol op.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 rode paprika
1 el milde olijfolie
250 g kalkoenblokjes
15 g taco seasoningmix
125 g cherrytomaten
1 eetrijpe avocado
½ tl citroensap
75 g crème fraîche
75 g geraspte cheddar
6 blaadjes ijsbergsla