Vegan calamares
Op smaak gebracht met verse peterselie en gedipt in romige plantaardige aioli, van deze vegan calamares kan jij niet afblijven. Perfect voor een vegan tapas-avondje.
Aan de slag
Verwarm de oven op 180 °C. Verdeel de calamares over een met bakpapier beklede bakplaat en bak 8 min. Keer halverwege. Snijd ondertussen de peterselie fijn.
Roer de allioli los met peterselie. Serveer de calamares met de allioli.
Vegan calamares
Op smaak gebracht met verse peterselie en gedipt in romige plantaardige aioli, van deze vegan calamares kan jij niet afblijven. Perfect voor een vegan tapas-avondje.
null porties
100 kcal
2 min. bereiden
8 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven op 180 °C. Verdeel de calamares over een met bakpapier beklede bakplaat en bak 8 min. Keer halverwege. Snijd ondertussen de peterselie fijn.
Roer de allioli los met peterselie. Serveer de calamares met de allioli.
combinatietip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
180 g AH Terra Plantaardige calamares
30 g verse platte peterselie
80 ml koelverse vegan allioli
Dit heb je nodig
bakpapier
bakplaat