Vegan calamares
bewaar
bewaar

Vegan calamares

Op smaak gebracht met verse peterselie en gedipt in romige plantaardige aioli, van deze vegan calamares kan jij niet afblijven. Perfect voor een vegan tapas-avondje.

2 min. bereiden / 8 min. oventijd

3 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven op 180 °C. Verdeel de calamares over een met bakpapier beklede bakplaat en bak 8 min. Keer halverwege. Snijd ondertussen de peterselie fijn.

Roer de allioli los met peterselie. Serveer de calamares met de allioli.

combinatietipLekker als onderdeel van verschillende tapas.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vegan calamares

Op smaak gebracht met verse peterselie en gedipt in romige plantaardige aioli, van deze vegan calamares kan jij niet afblijven. Perfect voor een vegan tapas-avondje.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig