Mocktail ginger mule met blauwe bessen en munt
Maak dit verfrissende mocktailrecept en kleed het glas feestelijk aan met een randje limoensuiker, frisse munt en een prikkertje vol zoete blauwe bessen. Het ideale aperitief voor je kerstdiner!
Aan de slag
Boen de limoen schoon, rasp de groene schil en snijd de vrucht in dunne schijfjes. Meng het limoenrasp in een bakje met de suiker. Maak de randen van de glazen nat met het vruchtvlees van een schijfje limoen en dip ze in het limoenraspmengsel.
Verdeel de limoenschijfjes, ijsblokjes en munt over 4 glazen en schenk de ginger beer erbij. Roer door. Rijg de blauwe bessen aan de tapasprikkers en leg op elk glas een prikker. Serveer direct.
Mocktail ginger mule met blauwe bessen en munt
Maak dit verfrissende mocktailrecept en kleed het glas feestelijk aan met een randje limoensuiker, frisse munt en een prikkertje vol zoete blauwe bessen. Het ideale aperitief voor je kerstdiner!
null personen
30 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Boen de limoen schoon, rasp de groene schil en snijd de vrucht in dunne schijfjes. Meng het limoenrasp in een bakje met de suiker. Maak de randen van de glazen nat met het vruchtvlees van een schijfje limoen en dip ze in het limoenraspmengsel.
Verdeel de limoenschijfjes, ijsblokjes en munt over 4 glazen en schenk de ginger beer erbij. Roer door. Rijg de blauwe bessen aan de tapasprikkers en leg op elk glas een prikker. Serveer direct.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 limoen
2 el AH Excellent grove suiker goud
12 ijsblokjes
2 takjes verse munt
4 blikken ginger beer
40 g verse blauwe bessen
Dit heb je nodig
tapasprikkers