Fajita’s met plantaardige paddenstoelenreepjes, paprika en groene salsa
bewaar
bewaar

Fajita’s met plantaardige paddenstoelenreepjes, paprika en groene salsa

Fajitas zijn in de jaren 30 ontstaan toen landarbeiders gevulde tortilla’s als lunch meenamen. Kenmerkend is vulling van reepjes, oorspronkelijk van rund of kip en in deze versie plantaardig.

30 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de paprika’s in dunne reepjes en de uien in halve ringen. Verhit ⅔ van de olie in een hapjespan op middelhoog vuur en bak de ui en paprika 8 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Verwarm ondertussen de grillpan zonder olie of boter op middelhoog vuur. Gril de wraps 1 voor 1 in 3 min. tot je mooie grillstrepen ziet. Keer halverwege en houd warm onder een theedoek.

Verwarm de fajitareepjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de limoen in partjes en de avocado in plakjes.

Serveer de fajitareepjes en het paprikamengsel met de wraps, de green salsa, avocado en limoenpartjes.

combinatietipLekker met jalapeñoplakjes en koriander.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Fajita’s met plantaardige paddenstoelenreepjes, paprika en groene salsa

Fajitas zijn in de jaren 30 ontstaan toen landarbeiders gevulde tortilla’s als lunch meenamen. Kenmerkend is vulling van reepjes, oorspronkelijk van rund of kip en in deze versie plantaardig.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig