Teriyakinoedels van The Noodle Poodle (advertentie)
Koken met The Noodle Poodle: maak deze teriyakinoedels en zet de garneringen klaar. Zo kan iedereen zijn eigen topping kiezen. Hoe leuk is dat!
Aan de slag
Snipper de sjalot en snijd de knoflook fijn. Snijd de paprika in blokjes en de stelen van de aspergebroccoli af.
Doe de olie in de pan. Fruit de gesnipperde sjalot en de knoflook voor een paar minuten aan.
Voeg de overige groenten toe en bak 4-5 minuten mee.
Voeg de inhoud van het zakje teriyakisaus toe en bak deze nog even mee. Breng op smaak met zout en peper en voeg eventueel de chilivlokken toe.
Haal de noedels uit het zakje en voeg toe. Zet het vuur laag en bak dit 1-2 minuten mee.
Doe de inhoud van de pan in de noedelbox en garneer naar wens!
Teriyakinoedels van The Noodle Poodle (advertentie)
Koken met The Noodle Poodle: maak deze teriyakinoedels en zet de garneringen klaar. Zo kan iedereen zijn eigen topping kiezen. Hoe leuk is dat!
null personen
343 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Snipper de sjalot en snijd de knoflook fijn. Snijd de paprika in blokjes en de stelen van de aspergebroccoli af.
Doe de olie in de pan. Fruit de gesnipperde sjalot en de knoflook voor een paar minuten aan.
Voeg de overige groenten toe en bak 4-5 minuten mee.
Voeg de inhoud van het zakje teriyakisaus toe en bak deze nog even mee. Breng op smaak met zout en peper en voeg eventueel de chilivlokken toe.
Haal de noedels uit het zakje en voeg toe. Zet het vuur laag en bak dit 1-2 minuten mee.
Doe de inhoud van de pan in de noedelbox en garneer naar wens!
algemeen:
serveertip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 sjalot
1 teen knoflook
½ rode paprika
50 g bimi
2 tl plantaardige olie
35 g gesneden kastanjechampignons
250 g The Noodle Poodle Japanese teriyaki
¼ tl chilivlokken