Peroni spritz (advertorial)
Droom even weg naar het mooie Italië met deze bijzondere – en heerlijke – versie van de spritz-cocktail. Het geheime ingrediënt? Bier!
Aan de slag
Halveer de sinaasappel en snijd de helft in 4 parten. Pers de andere helft uit.
Verdeel de ijsblokjes en sinaasappelparten over de glazen. Schenk er vervolgens het sinaasappelsap, de Aperol, prosecco en Peroni Nastro Azzurro over. Roer door en serveer direct.
Peroni spritz (advertorial)
Droom even weg naar het mooie Italië met deze bijzondere – en heerlijke – versie van de spritz-cocktail. Het geheime ingrediënt? Bier!
null personen
135 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Halveer de sinaasappel en snijd de helft in 4 parten. Pers de andere helft uit.
Verdeel de ijsblokjes en sinaasappelparten over de glazen. Schenk er vervolgens het sinaasappelsap, de Aperol, prosecco en Peroni Nastro Azzurro over. Roer door en serveer direct.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 sinaasappel
16 ijsblokjes
80 ml Aperol
120 ml prosecco
2 flesjes Peroni Nastro azzurro
Dit heb je nodig
cocktailglazen