Cajunkruiden (basisrecept)
Een ideale rub op vlees, tofu en schaal- en schelpdieren of gemengd door rijst of in een stoof. Deze cajunkruiden wil je maken!
Aan de slag
Meng alle ingrediënten in een kom en breng eventueel op smaak met zout. Bewaar tot 6 maanden in een schone, afsluitbare pot. Lekker als rub op vlees, tofu en schaal- & schelpdieren, gemengd door rijst of in een stoof.
Cajunkruiden (basisrecept)
Een ideale rub op vlees, tofu en schaal- en schelpdieren of gemengd door rijst of in een stoof. Deze cajunkruiden wil je maken!
null porties
20 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Meng alle ingrediënten in een kom en breng eventueel op smaak met zout. Bewaar tot 6 maanden in een schone, afsluitbare pot. Lekker als rub op vlees, tofu en schaal- & schelpdieren, gemengd door rijst of in een stoof.
combinatietip:
variatietip:
algemeen:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
6 el milde paprikapoeder
3 el uienpoeder
2 tl gedroogde oregano
1 tl gedroogde tijm
3 el knoflookpoeder
½ tl gemalen witte peper
½ tl versgemalen zwarte peper
¼ tl gemalen cayennepeper