Roggebrood met zuivelspread en avocado
Maak je roggebrood met zelfgemaakte avocadospread af met wat fijngesneden bosui!
Aan de slag
Snijd 4 dikke sneden (per 4 personen) van het brood en rooster in de broodrooster.
Snijd ondertussen de avocado’s in de lengte doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Prak het vruchtvlees met een vork in een kom fijn en meng de zuivelspread erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Snijd de bosui in ringetjes. Verdeel de avocadospread over het brood, bestrooi met de bosui en besprenkel met de olie en peper.
Roggebrood met zuivelspread en avocado
Maak je roggebrood met zelfgemaakte avocadospread af met wat fijngesneden bosui!
null personen
390 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd 4 dikke sneden (per 4 personen) van het brood en rooster in de broodrooster.
Snijd ondertussen de avocado’s in de lengte doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Prak het vruchtvlees met een vork in een kom fijn en meng de zuivelspread erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Snijd de bosui in ringetjes. Verdeel de avocadospread over het brood, bestrooi met de bosui en besprenkel met de olie en peper.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
½ Liefde & Passie Rogge heel ongesneden
2 eetrijpe avocado's
150 g zuivelspread naturel
1 el extra vierge olijfolie
1 bosui
Dit heb je nodig
broodrooster