Pistolet met ricotta en rosbief
De frisse citroenricotta is lekker romig bij de rosbief op deze pistolet.
Aan de slag
Boen de citroen schoon, rasp de gele schil en pers de vrucht uit. Roer de ricotta los met 1 tl citroenrasp (per 4 personen) en 1 el -sap. (per 4 personen).
Snijd de broodjes open. Besmeer de onderste helften met de citroenricotta en verdeel de rosbief erover. Breng op smaak met peper en eventueel zout en dek af met de bovenste helften van de broodjes.
Pistolet met ricotta en rosbief
De frisse citroenricotta is lekker romig bij de rosbief op deze pistolet.
null personen
335 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Boen de citroen schoon, rasp de gele schil en pers de vrucht uit. Roer de ricotta los met 1 tl citroenrasp (per 4 personen) en 1 el -sap. (per 4 personen).
Snijd de broodjes open. Besmeer de onderste helften met de citroenricotta en verdeel de rosbief erover. Breng op smaak met peper en eventueel zout en dek af met de bovenste helften van de broodjes.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 citroen
250 g ricotta
4 verse bruine pistolets
110 g rosbief