Ontbijtijsjes van blauwe bessen, frambozen, yoghurt en granola
IJsjes bij het ontbijt? Dat hoef je geen twee keer tegen de kids te zeggen!
Aan de slag
Plet met een vork de blauwe bessen en de frambozen tot een grove puree. Meng het fruit met de skyr en ¾ van de granola.
Verdeel het skyr-granolamengsel over de vormpjes. Schep er de rest van de granola op.
Leg de ijsjes minimaal 3 uur in de vriezer. Haal de ijsjes 5-10 min. voordat je ze wilt eten uit de vriezer, zodat ze iets zachter worden.
Ontbijtijsjes van blauwe bessen, frambozen, yoghurt en granola
IJsjes bij het ontbijt? Dat hoef je geen twee keer tegen de kids te zeggen!
null porties
70 kcal
15 min. bereiden
180 min. wachten
Aan de slag
Plet met een vork de blauwe bessen en de frambozen tot een grove puree. Meng het fruit met de skyr en ¾ van de granola.
Verdeel het skyr-granolamengsel over de vormpjes. Schep er de rest van de granola op.
Leg de ijsjes minimaal 3 uur in de vriezer. Haal de ijsjes 5-10 min. voordat je ze wilt eten uit de vriezer, zodat ze iets zachter worden.
variatietip:
kookstaptip:
vegantip:
bewaartip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
100 g blauwe bessen
100 g frambozen
320 ml Skyr naturel 0%
4 el Granola protein crunch
Dit heb je nodig
siliconen ijsvormpjes in ‘calippo’ vorm (Day)