Noedels met pindasaus en vegan kipstukjes
Wil je vaker vega(n) eten met het hele gezin? Deze noedelroerbak is makkelijk, snel en gegarandeerd een succes.
Aan de slag
Haal de rode pepers uit de schalen bamigroente. Snijd het steeltje van de rode pepers, halveer in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees fijn.
Verhit de wokolie in een wok of hapjespan en bak de kipstuckjes en fijngesneden rode peper 2 min. op hoog vuur. Voeg de bamigroente en kruidenmix toe en bak al omscheppend nog 4 min. Breng eventueel op smaak met zout.
Kook ondertussen de woknoedels 2 min. Giet af, meng door het groentemengsel en bak nog 1 min. Verwarm de pindasaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de noedels met de pindasaus en cassavekroepoek.
Noedels met pindasaus en vegan kipstukjes
Wil je vaker vega(n) eten met het hele gezin? Deze noedelroerbak is makkelijk, snel en gegarandeerd een succes.
hoofdgerecht
null personen
785 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Haal de rode pepers uit de schalen bamigroente. Snijd het steeltje van de rode pepers, halveer in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees fijn.
Verhit de wokolie in een wok of hapjespan en bak de kipstuckjes en fijngesneden rode peper 2 min. op hoog vuur. Voeg de bamigroente en kruidenmix toe en bak al omscheppend nog 4 min. Breng eventueel op smaak met zout.
Kook ondertussen de woknoedels 2 min. Giet af, meng door het groentemengsel en bak nog 1 min. Verwarm de pindasaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de noedels met de pindasaus en cassavekroepoek.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
900 g bamigroentepakket
1 el wokolie
160 g vegetarische kipstuckjes
22 g mix voor bami goreng
250 g woknoedels
400 g pindasaus pikant in pot
75 g cassavekroepoek