IJsthee met sinaasappel en perzik
's Ochtends maken = 's middags genieten van je zelfgemaakte ijsthee met heerlijk zomerfruit.
15 min. bereiden / 2 uur wachten
5 ingrediënten
Aan de slag
Breng het water aan de kook en laat hier de theezakjes 10 min. in trekken. Voeg de siroop toe en laat 1 uur afkoelen.
Snijd de sinaasappel in halve plakjes en doe dit in de ijsthee. Zet in de koelkast en laat in 1 uur koud worden.
Vul een kan met de ijsthee, sinaasappel, ijsblokjes en de plakjes perzik.
IJsthee met sinaasappel en perzik
's Ochtends maken = 's middags genieten van je zelfgemaakte ijsthee met heerlijk zomerfruit.
null personen
15 min. bereiden
120 min. wachten
Aan de slag
Breng het water aan de kook en laat hier de theezakjes 10 min. in trekken. Voeg de siroop toe en laat 1 uur afkoelen.
Snijd de sinaasappel in halve plakjes en doe dit in de ijsthee. Zet in de koelkast en laat in 1 uur koud worden.
Vul een kan met de ijsthee, sinaasappel, ijsblokjes en de plakjes perzik.
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 l water
8 zakjes groene & witte, gember & sinaasappel thee
150 ml tropical fruitsiroop
1 sinaasappel
2 verse perziken
Dit heb je nodig
glazen kan