Vegan pancakes met kokos, mango en ananas
Wat deze vegan pancakes zo lekker maakt? De kokos-gurt in het beslag en de mango, ananas, passievrucht en crunchy nougatine als topping erop.
Aan de slag
Meng het bakmeel met het bakpoeder, de gurt en het water met een handmixer of garde tot een glad beslag zonder klontjes.
Verhit ¼ van de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag op middelhoog vuur. Schep steeds 3 hoopjes beslag in de pan en bak de pancakes ca. 4 min. tot goudbruin en gaar. Keer halverwege. Herhaal tot je 3 pancakes per persoon hebt.
Halveer ondertussen de blokjes mango en ananas en meng met de agavesiroop en passievrucht. Serveer de pancakes met het fruit en bestrooi met de nougatine.
Vegan pancakes met kokos, mango en ananas
Wat deze vegan pancakes zo lekker maakt? De kokos-gurt in het beslag en de mango, ananas, passievrucht en crunchy nougatine als topping erop.
null personen
545 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Meng het bakmeel met het bakpoeder, de gurt en het water met een handmixer of garde tot een glad beslag zonder klontjes.
Verhit ¼ van de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag op middelhoog vuur. Schep steeds 3 hoopjes beslag in de pan en bak de pancakes ca. 4 min. tot goudbruin en gaar. Keer halverwege. Herhaal tot je 3 pancakes per persoon hebt.
Halveer ondertussen de blokjes mango en ananas en meng met de agavesiroop en passievrucht. Serveer de pancakes met het fruit en bestrooi met de nougatine.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g zelfrijzend bakmeel
2 tl bakpoeder
300 g plantaardige kokos gurt mango
200 ml water
1 el zonnebloemolie
330 g koelverse zongerijpte mango, ananas en passievrucht
4 el agavesiroop
4 el nougatine in bakje