Falafel-quinoaburger met zuivelspread, slamelange, rode biet en komkommer
Vega fastfood? Dat is deze falafel-quinoaburger!
Aan de slag
Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de falafel-quinoaburgers 7 min. op middelhoog vuur. Keer regelmatig.
Verhit ondertussen de grillpan. Snijd de bakkersbollen overlangs doormidden en gril alle helften op de snijkant 3 min.
Snijd ondertussen de halve komkommer in schuine plakjes. Besmeer alle snijkanten van de broodjes met de zuivelspread. Beleg de onderkant van de broodjes met wat slamelange, een burger en komkommer en dek af met de bovenkant van de broodjes. Druk iets aan en serveer.
Falafel-quinoaburger met zuivelspread, slamelange, rode biet en komkommer
Vega fastfood? Dat is deze falafel-quinoaburger!
hoofdgerecht
null personen
500 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de falafel-quinoaburgers 7 min. op middelhoog vuur. Keer regelmatig.
Verhit ondertussen de grillpan. Snijd de bakkersbollen overlangs doormidden en gril alle helften op de snijkant 3 min.
Snijd ondertussen de halve komkommer in schuine plakjes. Besmeer alle snijkanten van de broodjes met de zuivelspread. Beleg de onderkant van de broodjes met wat slamelange, een burger en komkommer en dek af met de bovenkant van de broodjes. Druk iets aan en serveer.
serveertip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el milde olijfolie
4 vegan falafel-quinoaburgers
4 bakkersbollen volkoren
½ komkommer
200 g zuivelspread knoflook en kruiden
150 g slamelange rode biet
Dit heb je nodig
grillpan