Chia-pudding met karnemelk en aardbeiencompote
Chiazaad is magisch... Meng het met iets vloeibaars, laat 3 uur staan en voila, je chia-pudding is geboren!
Aan de slag
Verdeel het chiazaad en de karnemelk over glazen. Roer goed door en laat afgedekt minimaal 3 uur opstijven in de koelkast.
Doe ondertussen de aardbeien, kaneel en het water in een steelpan en breng aan de kook. Roer de aardbeien stuk. Kook 5 min. in op middelhoog vuur en laat afkoelen. Hak de pecannoten fijn.
Hak de pecannoten fijn. Verdeel de aardbeiencompote over de chiapudding en bestrooi met de noten.
Chia-pudding met karnemelk en aardbeiencompote
Chiazaad is magisch... Meng het met iets vloeibaars, laat 3 uur staan en voila, je chia-pudding is geboren!
null personen
305 kcal
10 min. bereiden
180 min. wachten
Aan de slag
Verdeel het chiazaad en de karnemelk over glazen. Roer goed door en laat afgedekt minimaal 3 uur opstijven in de koelkast.
Doe ondertussen de aardbeien, kaneel en het water in een steelpan en breng aan de kook. Roer de aardbeien stuk. Kook 5 min. in op middelhoog vuur en laat afkoelen. Hak de pecannoten fijn.
Hak de pecannoten fijn. Verdeel de aardbeiencompote over de chiapudding en bestrooi met de noten.
bewaartip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
110 g chiazaad
600 ml karnemelk
500 g diepvries aardbeien
2 tl gemalen kaneel
100 ml water
40 g ongebrande pecannoten