Wokgerecht met quinoa, zalm & sojasaus
bewaar
bewaar

Wokgerecht met quinoa, zalm & sojasaus

Snelle trek? Dit wokgerecht met quinoa, zalm en sojasaus staat binnen 15 minuten op tafel.

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Bereid de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Schil ondertussen de gember en snijd samen met de knoflook fijn. Snijd de zalm in blokjes van ca. 1.5 cm.

Verhit ¼ van de olie in een wok en roerbak de zalm met ¼ van de sojasaus en ¼ van het sesamzaad 2 min. al omscheppend op hoog vuur. Neem uit de pan en houd afgedekt warm.

Verhit de rest van de olie in de wok en roerbak de gember, knoflook, wokgroente en de rest van de sojasaus 5 min. al omscheppend op hoog vuur. Breng op smaak met peper. Meng de quinoa erdoor en verdeel over diepe borden. Schep de zalm erop en bestrooi met de rest van het sesamzaad.

variatietipVervang de zalm door 360 gram pittig gekruide tofu roerbakreepjes (per 4 personen) en bak 3 min.
allergietipDe biologische zalm kan sporen van gluten bevatten. Liever helemaal glutenvrij? Neem dan diepvrieszalm, laat deze dan eerst ontdooien.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Wokgerecht met quinoa, zalm & sojasaus

Snelle trek? Dit wokgerecht met quinoa, zalm en sojasaus staat binnen 15 minuten op tafel.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig