Ovencurry met kabeljauw en rijst
Deze geurige rijstschotel dankt zijn smaak aan de rode curry en kokos.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Verdeel de groenten over een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met de olie, peper en eventueel zout en rooster 20 min. in het midden van de voorverwarmde oven.
Snijd ondertussen de kabeljauw in stukken van ca. 3 cm. Roer met een vork de rijst los in een grote kom. Voeg de vis, de currypasta, kokosmelk, peper en eventueel zout toe en meng.
Neem de groenten uit de oven, schep om met het rijst-mengsel. Dek af met aluminiumfolie en bak nog ca. 15 min. in het midden van de oven.
Verdeel de ovencurry over borden.
Ovencurry met kabeljauw en rijst
Deze geurige rijstschotel dankt zijn smaak aan de rode curry en kokos.
hoofdgerecht
null personen
670 kcal
10 min. bereiden
35 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Verdeel de groenten over een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met de olie, peper en eventueel zout en rooster 20 min. in het midden van de voorverwarmde oven.
Snijd ondertussen de kabeljauw in stukken van ca. 3 cm. Roer met een vork de rijst los in een grote kom. Voeg de vis, de currypasta, kokosmelk, peper en eventueel zout toe en meng.
Neem de groenten uit de oven, schep om met het rijst-mengsel. Dek af met aluminiumfolie en bak nog ca. 15 min. in het midden van de oven.
Verdeel de ovencurry over borden.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
600 g ovengroente zoete aardappel, peen, prei, rode ui
2 el milde olijfolie
500 g verse kabeljauwfilets
600 g 1 minuut basmatirijst
70 g rode currypasta
400 ml kokosmelk