Volkorentoast met avocado & eikruim
Geef je toast met avocado eens een oppepper met eikruim.
Aan de slag
Kook de eieren in 8 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water, pel en prak met een vork.
Rooster ondertussen de sneetjes brood in de broodrooster. Snijd de avocado’s overlangs doormidden en verwijder de pit. Schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en snijd in plakjes.
Beleg de geroosterde sneetjes brood met de avocado.Verdeel het eikruim en tuinkers erover. Bestrooi met de paprikapoeder en breng op smaak met peper en eventueel zout.
Volkorentoast met avocado & eikruim
Geef je toast met avocado eens een oppepper met eikruim.
null personen
395 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Kook de eieren in 8 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water, pel en prak met een vork.
Rooster ondertussen de sneetjes brood in de broodrooster. Snijd de avocado’s overlangs doormidden en verwijder de pit. Schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en snijd in plakjes.
Beleg de geroosterde sneetjes brood met de avocado.Verdeel het eikruim en tuinkers erover. Bestrooi met de paprikapoeder en breng op smaak met peper en eventueel zout.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 witte scharreleieren
8 sneetjes Zaans grof volkorenbrood
2 eetrijpe avocado's
½ bakje tuinkers
¼ tl paprikapoeder
Dit heb je nodig
broodrooster