Kippensoep met pindakaas en spekjes
Voor dit makkelijke, snelle soepje heb je maar 4 ingrediënten en een kwartiertje tijd nodig.
Aan de slag
Verhit een braadpan zonder olie of boter en bak hierin de gerookte spekreepjes op middelhoog vuur in 5 min. krokant. Voeg het water en de bouillontablet toe.
Roer de pindakaas los met een scheutje heet water en voeg toe aan de bouillon.
Breng aan de kook, voeg de wokgroente toe en laat 8 min. zachtjes koken met de deksel op de pan.
Verdeel de soep over de kommen en serveer.
Kippensoep met pindakaas en spekjes
Voor dit makkelijke, snelle soepje heb je maar 4 ingrediënten en een kwartiertje tijd nodig.
hoofdgerecht
null personen
405 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit een braadpan zonder olie of boter en bak hierin de gerookte spekreepjes op middelhoog vuur in 5 min. krokant. Voeg het water en de bouillontablet toe.
Roer de pindakaas los met een scheutje heet water en voeg toe aan de bouillon.
Breng aan de kook, voeg de wokgroente toe en laat 8 min. zachtjes koken met de deksel op de pan.
Verdeel de soep over de kommen en serveer.
bewaartip:
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g gerookte spekreepjes
1 Festivo kippenbouillontablet
1 l heet water
4 el pindakaas naturel
600 g wokgroente Chinees