Tjap tjoy kip
bewaar
bewaar

Tjap tjoy kip

25 min. bereiden

licht pittig

16 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de uien in grote parten en haal de laagjes uit elkaar. Snijd de knoflook fijn. Snijd de champignons in plakjes en de paprika in reepjes. Snijd de komkommer in de lengte doormidden, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees en in schuine plakjes. Laat de minimais uitlekken.

Verhit de zonnebloemolie en sesamolie in een wok en roerbak de ui 2 min. op hoog vuur. Voeg de kipreepjes toe en roerbak 3 min. mee. Voeg de knoflook, champignonplakjes en paprika toe en roerbak 3 min. Voeg de komkommer, minimais en taugé toe en roerbak nog 1 min.

Zet het vuur op laag. Voeg het water en de bouillontablet toe en breng aan de kook. Meng ondertussen de sambal, oestersaus en ketjap met de maizena in een kommetje. Roer dit door het groentemengsel tot de bouillon begint te binden.

combinatietipLekker met rijst, nasi of bami.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tjap tjoy kip

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig