Naanbrood belegd met hummus & geroosterde groente
Naanbrood blijkt een ideale bodem voor hummus.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Schil de winterpeen, halveer in de lengte en snijd in halve plakken van 1 cm dik. Verdeel de bloemkoolroosjes in kleinere roosjes en meng met de winterpeen, baharat, olijfolie, peper en eventueel zout. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster in het midden van de oven in ca. 20 min. beetgaar.
Verdeel de naanbroden over een ovenrooster en verwarm de laatste 5 min. mee met de groente.
Besmeer de naanbroden met de hummus. Schep de groente om met de rucola en verdeel over de naanbroden. Bestrooi met de granaatappelpitjes.
Naanbrood belegd met hummus & geroosterde groente
Naanbrood blijkt een ideale bodem voor hummus.
hoofdgerecht
null personen
630 kcal
15 min. bereiden
20 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Schil de winterpeen, halveer in de lengte en snijd in halve plakken van 1 cm dik. Verdeel de bloemkoolroosjes in kleinere roosjes en meng met de winterpeen, baharat, olijfolie, peper en eventueel zout. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster in het midden van de oven in ca. 20 min. beetgaar.
Verdeel de naanbroden over een ovenrooster en verwarm de laatste 5 min. mee met de groente.
Besmeer de naanbroden met de hummus. Schep de groente om met de rucola en verdeel over de naanbroden. Bestrooi met de granaatappelpitjes.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g winterpenen
400 g koelverse bloemkoolroosjes
1 baharat
2 el milde olijfolie
8 plain mini naans
200 g hummus pikant
85 g rucola
50 g granaatappelpitjes
Dit heb je nodig
bakpapier