Eenpersoonskaasfondue
Kaasfondue voor 1, graag! Ongeveer 10 min. werk en heel de avond genieten.
Aan de slag
Rasp de boerenkaas grof. Wrijf een kleine steelpan in met de snijkant van de knoflook. Doe ⅔ van de wijn in de pan en breng op middelhoog vuur tegen de kook. Voeg de kaas toe en roer tot een samenhangend mengsel.
Meng de maizena met de rest van de wijn. Voeg toe aan de fondue en roer tot een dikke gebonden kaasfondue ontstaat. Dit duurt ca. 3 min. Voeg naar smaak de nootmuskaat en wat versgemalen peper toe. Serveer de kaasfondue direct met de speltbol en snoepgroente.
Eenpersoonskaasfondue
Kaasfondue voor 1, graag! Ongeveer 10 min. werk en heel de avond genieten.
hoofdgerecht
null personen
690 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Rasp de boerenkaas grof. Wrijf een kleine steelpan in met de snijkant van de knoflook. Doe ⅔ van de wijn in de pan en breng op middelhoog vuur tegen de kook. Voeg de kaas toe en roer tot een samenhangend mengsel.
Meng de maizena met de rest van de wijn. Voeg toe aan de fondue en roer tot een dikke gebonden kaasfondue ontstaat. Dit duurt ca. 3 min. Voeg naar smaak de nootmuskaat en wat versgemalen peper toe. Serveer de kaasfondue direct met de speltbol en snoepgroente.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
100 g boerenkaas extra belegen 48+
½ teen knoflook
75 ml droge witte wijn
½ el maizena
¼ tl gedroogde nootmuskaat
1 luxe speltbol
150 g snoepgroente wortel & bleekselderij
Dit heb je nodig
kleine steelpan