Romige kip met groene groente & citroen
De romige saus met Parmezaanse kaas gaat om de gedraaide pasta heen zitten. Lekker met frisse waterkers.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Snipper de uien en snijd de tenen knoflook fijn. Snijd de courgettes in blokjes van 1 cm. Boen de citroen schoon en rasp de gele schil. Pers de vrucht uit.
Meng de ui, knoflook, courgette, prei, kip, tijm, het citroenrasp, en 2 el citroensap (per 4 personen), de kookzuivel, kaas en peper in de ovenschaal. Bak 30 min. in het midden van de oven. Schep elke 10 min. om.
Kook ondertussen de pasta in 5 min. beetgaar. Snijd de waterkers grof en meng met de pasta door de groente.
Romige kip met groene groente & citroen
De romige saus met Parmezaanse kaas gaat om de gedraaide pasta heen zitten. Lekker met frisse waterkers.
hoofdgerecht
null personen
505 kcal
20 min. bereiden
30 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Snipper de uien en snijd de tenen knoflook fijn. Snijd de courgettes in blokjes van 1 cm. Boen de citroen schoon en rasp de gele schil. Pers de vrucht uit.
Meng de ui, knoflook, courgette, prei, kip, tijm, het citroenrasp, en 2 el citroensap (per 4 personen), de kookzuivel, kaas en peper in de ovenschaal. Bak 30 min. in het midden van de oven. Schep elke 10 min. om.
Kook ondertussen de pasta in 5 min. beetgaar. Snijd de waterkers grof en meng met de pasta door de groente.
algemeen:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 biologische uien
2 tenen knoflook
4 courgettes
1 biologische citroen
400 g koelverse gesneden prei
300 g scharrelkipfiletblokjes
2 g gedroogde tijm
250 ml kookzuivel
40 g Parmigiano Reggiano
200 g groene erwten fusilli
75 g biologische waterkers
Dit heb je nodig
ovenschaal (30 x 40 cm)