Frisse yoghurt met fruit & kokos
In 5 minuten gemaakt: een toetje om je vingers bij af te likken!
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de kokossnippers al omschuddend in 2 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord.
Snijd de appels in blokjes van 1 cm en meng met de ananas en druiven. Verdeel de helft van de yoghurt over de glazen. Schep achtereenvolgens 1 el fruit, de helft van de kokossnippers, de rest van de yoghurt en 1 el fruit erover. Garneer met de overige kokossnippers. Serveer de rest van de fruitsalade in een schaal.
Frisse yoghurt met fruit & kokos
In 5 minuten gemaakt: een toetje om je vingers bij af te likken!
nagerecht
null personen
300 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de kokossnippers al omschuddend in 2 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord.
Snijd de appels in blokjes van 1 cm en meng met de ananas en druiven. Verdeel de helft van de yoghurt over de glazen. Schep achtereenvolgens 1 el fruit, de helft van de kokossnippers, de rest van de yoghurt en 1 el fruit erover. Garneer met de overige kokossnippers. Serveer de rest van de fruitsalade in een schaal.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
50 g kokossnippers
2 jazz-appels
250 g verse ananasstukjes
250 g pitloze rode druiven
500 g Griekse yoghurt
Dit heb je nodig
glazen