Zoete-aardappelpizzaatjes
Zoete aardappel wordt pizza met groentespread, mozzarella en tuinkers.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Boen de aardappelen schoon en snijd in schuine plakken van 1 cm dik. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat.
Bestrijk de aardappelplakjes met de groentespread en laat een ½ cm van de randen vrij. Halveer de mozzarellabolletjes en verdeel over de groentespread. Bak in het midden van de oven in ca. 15 min. gaar.
Neem uit de oven en bestrooi met de tuinkers.
Zoete-aardappelpizzaatjes
Instructievideo - 00:15 min.
Zoete-aardappelpizzaatjes
Zoete aardappel wordt pizza met groentespread, mozzarella en tuinkers.
null personen
270 kcal
5 min. bereiden
15 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Boen de aardappelen schoon en snijd in schuine plakken van 1 cm dik. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat.
Bestrijk de aardappelplakjes met de groentespread en laat een ½ cm van de randen vrij. Halveer de mozzarellabolletjes en verdeel over de groentespread. Bak in het midden van de oven in ca. 15 min. gaar.
Neem uit de oven en bestrooi met de tuinkers.
variatietip:
dieettip:
bewaartip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
600 g zoete aardappelen
150 g groentespread spinazie
150 g minimozzarellabolletjes
½ bakje tuinkers
Dit heb je nodig
bakpapier