Piadine met Hollandse garnalen, oude kaas, appel & selderij
Aan de slag
Snijd de appel in parten, verwijder het klokhuis en snijd in kleine blokjes van een ½ cm (brunoise). Snijd de selderij fijn.
Meng de garnalen met de appel, fijngesneden selderij, yoghurtmayonaise en Hollandse rauwkost. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verdeel de kaas over de piadina en vervolgens de vulling over telkens 1 kant van de piadina. Vouw ze voorzichtig dubbel.
Verwarm een koekenpan zonder olie of boter en bak de gevulde piadina in delen 3 min. Keer halverwege en serveer.
Piadine met Hollandse garnalen, oude kaas, appel & selderij
null personen
530 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de appel in parten, verwijder het klokhuis en snijd in kleine blokjes van een ½ cm (brunoise). Snijd de selderij fijn.
Meng de garnalen met de appel, fijngesneden selderij, yoghurtmayonaise en Hollandse rauwkost. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verdeel de kaas over de piadina en vervolgens de vulling over telkens 1 kant van de piadina. Vouw ze voorzichtig dubbel.
Verwarm een koekenpan zonder olie of boter en bak de gevulde piadina in delen 3 min. Keer halverwege en serveer.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 Granny Smith appel
10 g verse selderij
100 g verse Hollandse garnalen
6 el yoghurtmayonaise
150 g Hollandse rauwkost
100 g geraspte oude kaas
4 Loriana piadina's arrotolabile all olio d’oliva