Piadine met Hollandse garnalen, oude kaas, appel & selderij
bewaar
bewaar

Piadine met Hollandse garnalen, oude kaas, appel & selderij

15 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de appel in parten, verwijder het klokhuis en snijd in kleine blokjes van een ½ cm (brunoise). Snijd de selderij fijn.

Meng de garnalen met de appel, fijngesneden selderij, yoghurtmayonaise en Hollandse rauwkost. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Verdeel de kaas over de piadina en vervolgens de vulling over telkens 1 kant van de piadina. Vouw ze voorzichtig dubbel.

Verwarm een koekenpan zonder olie of boter en bak de gevulde piadina in delen 3 min. Keer halverwege en serveer.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Piadine met Hollandse garnalen, oude kaas, appel & selderij

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig