Groene smoothiebowl
Een smoothie die zo goed gevuld is dat je 'm met een lepel moet eten.
Aan de slag
Snijd de bananen in plakjes, verpak in vershoudfolie en leg 1 nacht in de vriezer.
Halveer de avocado, verwijder de pit en schep met een lepel het vruchtvlees eruit. Pureer de avocado met de banaan, spinazie, gemberpoeder en de kwark in de blender of keukenmachine. Verdeel over kommen.
Schil de mango en snijd het vruchtvlees in blokjes. Verdeel de mango en de pompoenpitten over de kommen.
Groene smoothiebowl
Een smoothie die zo goed gevuld is dat je 'm met een lepel moet eten.
null personen
475 kcal
10 min. bereiden
720 min. wachten
Aan de slag
Snijd de bananen in plakjes, verpak in vershoudfolie en leg 1 nacht in de vriezer.
Halveer de avocado, verwijder de pit en schep met een lepel het vruchtvlees eruit. Pureer de avocado met de banaan, spinazie, gemberpoeder en de kwark in de blender of keukenmachine. Verdeel over kommen.
Schil de mango en snijd het vruchtvlees in blokjes. Verdeel de mango en de pompoenpitten over de kommen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 bananen
1 eetrijpe avocado
100 g spinazie
1 tl gemberpoeder
250 g magere kwark
½ eetrijpe mango
2 el pompoenpitten
Dit heb je nodig
vershoudfolie
blender of keukenmachine