Eenpersoons frambozencrumble
To crumble or not to crumble? Het antwoord op deze vraag is toch altijd ja!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Prak de frambozen en schep in het ovenschaaltje. Hak de bitterkoekjes fijn en verdeel over de frambozen. Verdeel daar het amandelschaafsel over.
Bak in het midden van de oven in ca. 15 min. goudbruin. Neem uit de oven en serveer met de crème fraîche.
Eenpersoons frambozencrumble
To crumble or not to crumble? Het antwoord op deze vraag is toch altijd ja!
nagerecht
null personen
230 kcal
5 min. bereiden
15 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Prak de frambozen en schep in het ovenschaaltje. Hak de bitterkoekjes fijn en verdeel over de frambozen. Verdeel daar het amandelschaafsel over.
Bak in het midden van de oven in ca. 15 min. goudbruin. Neem uit de oven en serveer met de crème fraîche.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
100 g diepvries frambozen
30 g bitterkoekjes
½ el amandelschaafsel
1 el crème fraîche
Dit heb je nodig
ovenbestendig schaaltje (ca. Ø 8 cm)